İhtişamlı mutfak kültürüyle adından söz ettiren Osmanlı Deniz Mutfağı; pişirme teknikleri ve usta tarifleriyle Osmanlı mutfağının sahip olduğu en değerli miraslardan biri. Şef Yunus Emre Akkor’un Osmanlı deniz kültürünün geçmişten geleceğe taşınması için aslına sadık kalarak yeniden yorumladığı balık ve deniz ürünleri bizleri her lokmada farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Teke Çorbası’ndan Soğan Peyvazı’na, Fındık Taratorlu Levrek’ten Defne Şişinde Somon’a Osmanlı Deniz Muftağı’na özgü bu eşsiz lezzetleri ödüllü şef Yunus Emre Akkor’un ve Beltur şeflerinin sunumuyla deneyimlemeniz için sizi Beltur Çadır Köşk’e bekliyoruz.
Ne zaman?
11 Kasım’dan itibaren.
Nerede?
Çadır Köşk, Yıldız Parkı – Beltur
Rezervasyon
0(555) 734 86 72 – info@beltur.istanbul