Bereketiyle gelen Ramazan’da İstanbul Halk Ekmek’in ürettiği ekmekler iftar ve sahur sofralarınıza sağlık ve lezzet katıyor!
Ruşeymli Ekmek: Ruşeym, buğday tanesinin vitamin ve protein deposu olan embriyosudur. B1 vitamini ve manganez içeren Ruşeymli ekmek sağlıklı Ramazan dönemindeki beslenmenin en önemli ve güçlü destekçilerinden…
Çok Tahıllı Ekmek: Çok Tahıllı Ekmek; yüksek lif, E vitamini, magnezyum, folik asit, demir ve çinko kaynağıdır. Ramazan boyunca yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olurken içeriğindeki tam tahıllardan gelen lif sayesinde uzun süre dinçlik ve tokluk hissi verir.
Çavdarlı Ekmek: Çok Tahıllı Ekmek; yüksek lif, E vitamini, magnezyum, folik asit, demir ve çinko kaynağıdır. Sahur sofralarınızın sağlıklı lezzeti Çavdarlı Ekmek, düşük glisemik indeks içerikleriyle de kan şekerini düzenlemeye ve sizi tok tutmaya yardımcı olur.
Light Tost Ekmeği: Yüksek lifli yapısıyla Ramazan boyunca iftar döneminde sizi tok tutacak içeriğe sahip olan İHE Light Tost Ekmeği, yüksek oranda lif içerir. İHE Light Tost Ekmeği; tostlarınızı çeşitlendirerek yapabileceğiniz, lezzetli ve kepekli bir ekmek düşünenlere doğru bir tercih.
Organik Tam Buğday Ekmeği: Organik Tam Buğday ekmeği yüksek lif ve B1 vitamini içermesinin yanı sıra; folik asit, niasin ve fosfor kaynağıdır. İHE Organik Tam Buğday Ekmeği, geleneksel ekşi hamur mayası ile hazırlanır. Ekşi hamur tahıl unlarındaki minerallerin vücut tarafından daha iyi sindirilmesini sağlar. Yüksek lif içerir ve kilo kontrolünün sağlanmasında yardımcı olur.